Net zoals op Overdal starten we woensdag 21 maart met “eten bij ons” in Wageningen. Wat we dan doen is voor mensen die verbonden zijn met Vilente of KrachtVaardig een drie gangen menu maken en richten het restaurant nog gezelliger in. Bij Overdal is dit fenomeen al een groot succes. Collega’s van Vilente maken er een team uitje van, bewoners komen gezellig een hapje eten en nemen hun familie mee net zoals de familieleden van de werkkrachten.

Deze avond is geheel op vrijwillige basis, de werkkrachten, begeleiders en collega’s van Vilente werken allen op vrijwillige basis. De opzet van de “eten bij ons” avonden zijn hetzelfde als op Overdal. Iedere 3e woensdag van de maand is het restaurant open van 18:00 tot 20:00 u. (behalve in augustus). Voor de kosten hoeft u het niet te laten, het drie gangen menu (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) kost u niet meer dan € 10,- per persoon en voor ieder drankje betaald u € 1,-. en dan zijn wij uit de kosten.

Heeft u een connectie met Vilente of KrachtVaardig kunt u zich inschrijven voor “eten bij ons Pieter Pauw” door een mail te sturen naar geert@krachtvaardig.nl of hem bellen. Wilt u op Overdal aansluiten (daar is “eten bij ons” iedere 1e donderdag van de maand) kunt u een mail sturen naar; boyd@krachtvaardig.nl of hem bellen.

U bent van harte welkom

Werkkrachten en team KrachtVaardig