Les wc schoonmaken

Ik begon met vertellen waar mijn presentatie over ging. En daarna heb ik ze een vraag gesteld : waar begin je mee als je de ruimte van de wc gaat schoonmaken. Daarna heb ik mijn instructie film laten zien en iedereen keekĀ  er aandachtig naar en het kwam eruit dat iedereen een fout antwoord heeft gegeven. Ik had iedereen in groepjes in gedeeld : Meisjes bij de meisjes wc en Jongens bij de jongens wc. Ik merkte wel dat ik meer bij de jongens moest zijn dan bij de meiden want bij de meiden ging het super goed, bij de heren iets minder goed er mag nog wel wat herhaling te past komen hier aan.

Naar dat alles gedaan was zijn we daarna nog met ze allen bij elkaar gekomen om te evalueren hoe ze het vondenĀ  en wat ze er van geleert hebben. : Een werkkracht zei: ik ben blij met lisa een goed filmpjes duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren hij vond het echt super goed van mijn hoe ik alles had gedaan, filmpje, instructie gegeven toen hun de wc gingen schoonmaken

Iedereen was trots op mij. Dit was mijn presentatie wc schoonmaken

Leave A Comment